Ruim 20 jaar ervaring in het installeren van keukens en het verleggen van leidingen

Wij installeren keukens en verleggen leidingen

Uw keuken goed geïnstalleerd

Vaak is het monteren van uw keuken niet de enige klus. Tal van andere montage en installatie werkzaamheden zullen moeten worden voorbereid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het betegelen of leggen van uw nieuwe vloer, het stucen of betegelen van uw wanden, het verleggen van de leidingen in uw keuken, het bijplaatsen of aanpassen van uw electriciteit etc.

Ons slogan is niet voor niets ‘Ontzorgen is onze specialiteit’. Wij duiden hiermee aan dat De Keukenzetter staat voor het ontzorgen van onze klanten. Juist de extra werkzaamheden in de keuken, die veel planning en keuzes van u vraagt. Fijn dat De Keukenzetter er voor zorgt dat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Voor het maken van een offerte komen wij bij u thuis of op kantoor langs om samen met u gewenste werkzaamheden door te nemen. Uiteraard geven wij dan ook direct aan welke technische zaken van belang zijn en/of vervangen moeten worden.

Als wij een afspraak met u hebben gemaakt is dit uiteraard vrijblijvend. Meer dan een kopje koffie en ongeveer 30 minuten van uw tijd kost het niet. Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan direct uw gegevens in, zodat wij u kunnen contacteren voor het maken van een afspraak.
Een greep uit onze installatie mogelijkheden:

- Leidingwerk verleggen binnen uw keukenruimte
- Vernieuwen, aanpassen of toevoegen van uw meterkast en aanverwante zaken
- Stucen van wanden en plafonds
- Tegelen van wanden en vloeren
- Verwijderen en afvoeren van uw oude keuken
- Schilderwerk
- Freezen in beton en wanden
En uiteraard nog veel meer...

Vraag nu uw gratis offerte aan!